CHAT AŞKI CİNAYETLE BİTTİ!

16 yıllık eşini öldüren kişinin eşini internette chat yaparken yakaladığı öne sürüldü...
Ahmet Karaosman’ın kendisinden ayrılmak isteyen 16 yıllık eşi Emine'yi öldürmesinin ardındaki sis perdesi aralanıyor.

Emine Karaosman’ın, sevgilisi Uğur Ö. ile internette görüntülü sohbet ederken kocası tarafından yakalandığı ve daha sonra boğularak öldürüldüğü iddiaları güç kazandı. Emine’nin yasak aşk yaşadığı Uğur Ö. olayın perde arkasını Hürriyet’e anlattı.

ALMANYA’nın Bergkamen kentinde yaşayan Keçiborlulu Ahmet Karaosman’ın (41)kendisinden ayrılmak isteyen iki çocuk annesi 16 yıllık eşi Emine Karaosman’ı (36) boğarak öldürdürmesi, büyük yankı yarattı. Hürriyet Köln Bürosu’nu İstanbul’dan arayan Uğur Ö. adlı 27 yaşındaki kişi, Emine ile altı aydır "yasak aşk" yaşadığını iddia ederek şöyle konuştu:

"Emine ile internette tanıştık. Önceleri tavla oynuyorduk. Daha sonra görüntülü sohbet başladı. İlk gördüğümde ona aşık olmuştum. O da aynı şekilde beni seviyordu. Evliydi ama kocasından boşanmak istiyordu. İnternette her gece sabaha kadar sohbet ediyorduk. Kocası o sıralarda hasta olduğu için hastanede yatıyordu. Bu da bizim rahat konuşmamız için bir fırsattı. Gün geçtikçe birbirimize daha çok bağlanıyorduk. Bir konuşmamızda ’Yanına gelmeyi çok istiyorum’ dedi. Maddi sorunları olduğu için, arkadaşlarından borç para alarak bir aylığına yanıma geldi. Burada onunla bir ay boyunca büyük bir aşk yaşadık. Sonunda benimle olan ilişkisini kocasına anlatmış. ’Artık bu evliliği bitirelim. Benim sevgilim var’ demiş. Kocası ise ağlayarak ’Seni seviyorum beni bırakma’ diye yalvarmış."

CİNAYET GECESİ
Emine ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Uğur Ö. cinayet gecesini de şöyle anlattı:

"Cinayetin işlendiği gece saat 23.00’e kadar Emine ile görüntülü olarak konuştuk. Kocasının işten gelme vakti yaklaştığı için vedalaştık. Son sözleri, ’Aşkım yarın internete biraz geç gelebilirim. Yarın görüşürüz. Seni seviyorum’ oldu. O sırada Ahmet Karaosman eve gelmiş ve Emine hemen bilgisayarı kapattı. Ertesi gün beni günde defalarca arayan sevgilimden ses seda çıkmadı. Sanki kötü bir şeyler olduğu içime doğmuştu. Merak edip evlerini aradım. Telefona Emine’nin kızı çıktı. Ağlayarak, ’Uğur abi annem öldü. Annemizi de aldın elimizden babamızı da’ dedi. Ama inanamadım. Almanca bilen birini bulup Unna polisini arattırdım. Emine’nin öldürüldüğünü polis de doğrulayınca ben de yıkıldım."

Hürriyet
Mesut ZEYREK

18 Ocak 2007 16:06


Konular