Zehirli Ok

Çıplaklık Geriliminin Kurbanları ( 3)

Çıplaklık geriliminin kurbanlarından biriside çıplak kadınlardır.modanın,kozmetiğin sefih fikirlerin sistemlerin,idolojilerin sinsi telkinleri ile açılan saçılan dağıtan çağdaşlaşan modernleşen,eşlerinin teşvikleri ile erkeklerin hayal yataklarını süsleyen,erkeklere karıştıkça karışan bu haya ve iffetten sıyrılmış yüzsüzleşmiş bayanlar evlisi, bekarı, yaşlısı, el ele vermişler hayasızlıkta yarışıyorlar bu yarışta bir iltifata mukabil binler elam bela ve felaket buluyorlar.insanların zihinlerinde akıllarında fikirlerinde hep şehevi ve nef

İslam'da Cinsellik Konusu Günah mı?

Bugün, herkesin malumudur ki, bazı televizyon ve gazeteler, sanki telekız ajanslarına dönmüş ve maalesef; asil ruhlu nice kadınların kişilikleri, dişilikleriyle eş değer görülüp, kadın milleti, adeta sudan ucuz hale getirilmiştir.


Ve yine, zina veya her türlü cinsel sapıklıklar; kadın ve erkek tüm insanımıza en ideal yaşam biçimi gibi lanse edilmiş; ve her türlü cinsi sapıklığa, kesinlikle psikolojik baskı türü, önceden hesaplanmış, ince ayarlamalarla, adeta zorlanarak itilmişlerdir?

"Kadın"ı taciz ve istismar eden medya ve reklâmları

Reklâm kadını…

Taciz; uğrayan kişi tarafından hoşlanılmayan, rahatsızlık duyulan, sözlü, yazılı yahut davranışsal tavırdır. Taciz, kadına yönelik bir insanlık suçudur.


Televizyon, kitleleri biçimlendirmek üzere planlanmıştır ve öyle de hizmet vermektedir.

Televizyon ile belli yaşam tarzlarını -özendirerek-sunmak ve bunun kabul gördüğü topluluğu yönetmek, istediğini yaptırmak özellikle günümüzde çok daha kolaylıkla mümkün oluyor. Bunun başarıyla uygulandığı hedef kitle ise, kadınlardır.

Bence insanlar mutsuzluklarini kendileri yaratiyor!!!!

Bence insanlar mutsuzluklarini kendileri yaratiyorlar! Insan mutlu olmak istese her zaman mutlu olur, ama sevdikleri yaninda ise, cogu zaman insanlar yapacak bir sey bulamadiklari zaman agiz kalabaligi yapiyorlar bence mutsuzluklara sebeb olan sey budur.Basina ne gelirse gelsin hep ama hep konustugun seylerin biciminden geliyordur. Hani derlerya " Ne edersen kendin kendine! ne edersen kendi kendine" diye.
Bütün insanlar kendileri yerine biraz da olsa baskalrini düsünse bu dünyada din, dil, irk farkliligi da olsa düsmanlik dene hic bir sey olmazdi.

Şeytan Kimi Azdıramıyor?

Resullullah (s.a.) Efendimiz, şöyle buyurdu :

- Ümmetime saadet ihsan eden; seni taa, belli bir vakte kadar şeki kılan Allah'a hamd olsun.

Resullullah (s.a.) Efendimiz'in o cümlesini duyan lain iblis şöyle dedi :

istiğfar

Kötülükten kaç

İstiğfar eyle

Ellerini aç

İstiğfar eyle



De ki Allah bir,

Nurlansın kabir


Yıkılsın kibir

İstiğfar eyle



Allah’a dayan

Nur ile boyan

Ölmeden uyan

istiğfar eyle



Büyüktür Hâlık

Gel huzura çık

Kapısı açık,

İstiğfar eyle



Şehadet getir

Hak yoluna gir

Kalmasın hiç kir

İstiğfar eyle



Herkese kanma

Vakit var sanma

Ateşte yanma

İstiğfar eyle



Aman arkadaş

Nefsinle savaş

Akıt gözden yaş

İstiğfar eyle



Akla güvenme

Malla övünme

Allah Teala'yı Tanımanın Önemi

"De ki: O Allah tektir. Allah, Samed'dir (Her şey O'na muhtaçtır, O hiçbir şeye muhtaç değildir.) Doğurmamış ve doğmamıştır ve O'nun hiçbir eş ve benzeri yoktur." (1)
"Göklerde ve yerde olan her şey O'nu tenzih eder. O üstündür ve yüce hikmet sahibidir. Göklerin ve yerin saltanatı O'nundur. O diriltir ve öldürür ve O her şeye kadirdir. Evvel ve ahir, zahir ve batın O'dur ve O her şeyi bilendir." (2)

Zehirliok üyeleri ve ziyaretçileri lütfen bir bakın.*.*.*.

Sevgili üyeler ve ziyaretçiler

Bir gözlemleyici olarak kurucumuzun ve yöneticilerimizin affına sığınarak burada küçük bir uyarıda bulunmak istiyorum. Herkes günah işleyebilir. İnsan beşerdir şaşr. Ancak bunu dillendirmek yerine tövbe edip Rabbimizden bağışlanmayı dilenip birdaha yapmamak üzere söz vermeliyiz. Dillendirince günahınız azalmıyor. Tamam hepiniz bir çözüm arayışındasınız. Fakat kardeşlerim sitenin içeriğinde naradığınız her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Birazcık araştırmak gerekiyor. Benim yorumları okurken içim sıkılıyor ki bence birçok insanda benim yaşadığım sıkıntıyı yaşıyordur. Allah razı olsun donanımlı arkadaşlar her türlü bilgiyi sizlere ulaştırmak için çabalıyor ve çok güzel emekleri var. Bence itiraflarınızı yazmadan önce küçük bir araştırma yapın hem böylelikle seviyede düşmemiş olur.

chat

s.a.
öncelikle başıma gelen hayatım boyunca ibret alarak hatırlayacağım bir olayı anlatmak istiyorum.
internette işim olduğu zaman hep internet kafeye gitmek zorunda kalırdım.iş arama,işte şirketlerden çıktı alma gibi şeylerden dolayı o uygunsuz ortama girmek zorunda kalırdım. sağolsun bir gün ablam bana adsl aldığını söyledi. ve artık kafeye gitmek zorunda kalamyacaktım yaşaşın!!!!!!acaba.....bimemezlik çok zor birşey. bilgiliyim kütürlüyüm ya haydi bakalım gelsin chat sayfalarındaki oyun kanalları.haydi çok iyi gidiyorsun...derken birisi çıkıp sizinle konuşmaya başlıyor...iyi niyetlisiniz,cahilsiniz ya ,karşıdaki anladımı çok güzel oltaya geliyorsunuz....bide msni verdimmi tam oluyor...sizde karşınızdaki insanı size karşı ciddi ve seviyeli zannediyorsunuz??????
sizinle öyle şeyler konuşuyorki saflığızdan cahilliğinizden yararlanılıyor....

ANTİ-CİHAD ÖRGÜTÜ

arkadaslar danimarkaya artık dur demenin zamanı geldi.9 mayıs 2007 tarihinde sabah gazetesinde yayınlanan haber aynen şöyle;danimarkada şiddet içeren ifadeler taşıdığı iddiasıyla kuran'ın yasaklanmasını isteyen aşırı sağcı derneğin başkani,şimdide 'cihada karşı müslümanlarla silahlı mücadele örgütü' kurdu."anti-cihad danimarka"derneğini kuran Gravers,ülkedeki müslümanlara karşı silahlı mücadele vereceklerini söyledi.yeni oluşum ülkedeki diğer aşırı sağcı dernekleride aynı çatı altında toplamaya çalışıyor.yalnızca ülke içinde değil

Televizyon Herşeyimizi Çaldı.

İnsanın dünyevi ve uhrevi hayatının en belirleyici en mühim unsurların başında zaman gelmektedir. Zamanın kiymetini en iyi farklı şeylerle imtihan edilenler bilirler bazen saniyeler saliseler insana çok şeyler kazandırabilir veya kaybettirebilir.Bu kazanacağı şey bazen para bazen mevki bazen bir hayat bazen de bir umut bazen dünyanın içindeki her şeyden kıymetli olabilecek bir tebessüm ve mutluluktur..